Copiere celule pe sarite

La sugestia cititorilor am lansat aceasta sectiune de forum. Daca ai orice fel de intrebare despre Excel, o poti adresa aici, comunitatea ExcelNinja.ro va incerca sa iti dea un raspuns.

0
bmm_1500 28 Rep.

Intr-un sheet am pe o coloana datele care ma intereseaza la pozitia A5 ,A7,A9,A11,A13.     Cum fac ca in un alt sheet sa import doar aceste pozitii, evident fara sa modific manual numarul de linie (si fara sa import celule care nu ma intereseaza)?

Radu Popa answered
  0
  Radu Popa 384 Rep.

  Preluate de pe pagina de facebook

  Ce Le: “Cred ca exista ceva special (sunt impare 5-13). Dar nestiind cale usoara eu as face asa: b5, b7, b9, b11, b13 ar capata o valoare – 1 sa zicem, as pune filtru si, selectand la b valoarea de filtrare 1 as avea valorile care ma intereseaza in A. Copy/paste si gata. Sunt sigura ca exista o varianta “desteapta” – asta e varianta muncita”

  Delia Nicodim: “nu pot raspunde, dar ar fi nevoie de mai multe detalii. un index cu match?”

  Radu Popa answered
   0
   Radu Popa 384 Rep.

   Eu personal nu stiu un mod simplu prin care poti sa faci asta. Daca intri in data import sau VBA, ai putea sa rezolvi problema. Ideea e ca e mai nu e o problema foarte complexa si poate e mai simplu sa o iei babeste, decat sa scrii un script care sa iti ia celulele de care ai nevoie.

   Nu stiu cum arata tabelul tau, in functie de datele de acolo e posibil ca VLOOKUP sau INDEX + MATCH sa iti fie de folos.

   Radu Popa answered
    ×

    Login

    Question stats

    • Active
    • Views642 times
    • Answers2 answers
    • Followers0 followers
    Question and answer is powered by AnsPress.io