Test Excel – Nivel Intermediar


De ceva vreme voiam sa fac un test de Excel. Multi dintre clientii mei imi cer o evaluare a cunostintelor pentru angajati inainte sa ne apucam sa facem un curs. Ei bine, l-am facut, un test de 20 intrebari luate din articolele publicate pe acest site dealungul timpului.

test-excel-intermediar-2

Tu cat de “ninja” esti in Excel?

Testul are 20 de intrebari, oare la cate o sa raspunzi corect?

Te invit sa il completezi si sa imi arati cat de “ninja” esti in Excel. Mai mult decat atat, daca vrei sa te compari cu colegii de serviciu, ar fi o idee sa le trimiti si lor link-ul.Rezultate instant

Vei vedea rezultatele imediat dupa ce vei finaliza testul. Nu e nevoie de abonare la vreo lista de email, nu am nevoie de CNP-ul tau, marimea la pantof sau alte lucruri de genul. 🙂

Test Excel Online

Bun, gata cu vorba, spor la completat.

Cum te compari cu altii?

Daca vrei sa vezi cum te compari cu alte persoane care au mai parcurs acest test, vezi imaginea de mai jos (test parcurs de aproape 2000 de persoane).

Test Excel - distributie

Vrei un punctaj mai mare?

Dupa ce ai terminat acest text te poti afla in una din urmatoarele 2 situatii:

  1. Ti-ai confirmat inca o data ca esti un adevarat “ninja” in Excel
  2. Ai realizat ca inca mai sunt multe lucruri pe care nu le stapanesti in Excel

Daca dupa ce ai vazut punctajul simti ca esti in categoria a 2-a, probabil ca ar trebui sa arunci un ochi peste urmatorul curs online despre Excel. E vorba despre MS Excel Extended, un curs care merge in profunzime si care te ajuta sa pornesti de la tabele si filtre si sa mergi pana la Macro-uri.