100 articole pe excelninja.ro


Am bucuria ca acest articol pe care il scriu sa poarte numarul 100. Ai inteles bine, daca reusesc sa il termin pot sa ma laud ca am scris 100 de articole despre Excel si Google Sheets. In acest articol putin mai diferit vreau sa trag linie si sa vad ce a fost bine.

100 articole excelninja 0

Primul articol

Primul articol pe care l-am scris (in urma cu putin peste un an) era o lista simpla de 8 lucruri pe care le poti face in Excel. Un articol care l-am publicat si pe site-ul ROMCOM, nu mi-a spus nimeni ca asta nu da bine pentru motoarele de cautare. 🙂

Mi-am dat seama mai apoi ca e nevoie sa scriu lucruri mai specifice si sa pun si poze / video.74.000 vizualizari

In anul in care a trecut acest site a fost afisat de peste 74.000 de ori catre aprox. 20.000 de vizitatori unici. Pentru mine a fost incurajator sa vad acest numar care creste de la o luna la alta.

100 articole excelninja 1

Cele mai utile articole

Am mai urmarit sa vad care au fost cele mai vizualizate articole in Google Analytics, totusi as vrea sa stiu si care au fost cele mai utile pentru tine. Scopul e simplu, vreau ca pe viitor sa scriu tot articole utile.

Am facut o lista cu cele mai vizualizate 10 articole din ultima perioada, ce te rog e sa imi spui intr-un comment care a fost cel mai util pentru tine:

  1. Data nasterii din CNP
  2. Program de facturare in Excel
  3. Grafice in Excel – Introducere
  4. Mini-sistem de pontaj in Excel
  5. Functii in Excel: Vlookup
  6. Macro in Excel: Introducere
  7. Pivot Table 101: Introducere
  8. Evidenta facturi in Excel
  9. Buget personal in Excel
  10. Atentionare in functie de data in Excel

Da-ti cu parerea

Spune-mi intr-un comentariu la acest articol care ti-a fost cel mai de folos, alege unul singur.

In rest

In rest eu iti multumesc ca urmaresti acest site, ca esti abonat la lista mea de email si ca ma urmaresti si pe Facebook. Daca din cand in cand ma mai ajuti si cu un comment sau ma “deranjezi” cu un email cu o intrebare sa stii ca ma ajuti prin asta si imi dai idei legat de ce sa scriu mai departe.