6 luni si 50 de articole despre Excel


Ma apucam sa scriu urmatorul articol din lista cand mi-am dat seama de un lucru, urmeaza sa scriu articolul cu numarul 50. Era cam sec sa trec asa mai departe fara sa ma laud cu asta, asa ca scriu un articol cu rol de a trece in revista mai multe lucruri despre acest blog si sa fac un concurs.

50 articole despre excel 0

Cele mai vizitate 5 articole

Ce imi plac mie statisticile 🙂 cand am facut raportul in Google Analytics am avut si cateva surprize:

  1. Program de facturare in Excel
  2. Buget personal in Excel
  3. CRM in Google Drive
  4. Cum extragi data nasterii, varsta, sexul dintr-un CNP
  5. Diagrama Gantt in Google Sheets

Trebuie sa recunosc ca numarul 1 nu ma surprinde neaparat. Peste 250 de persoane au descarcat programul de facturare, sper ca a fost de folos. Am primit si cateva sugestii bune, probabil ca o sa fac o varianta imbunatatita in perioada care urmeaza.Surpriza e pe locul 4, partea faina e ca ideea si solutia nu imi apartin.

Newsletter

De ceva vreme primiti de la mine email-uri periodice. Vreau sa impartasesc cu voi cate persoane au primit primul newsletter trimis, sper ca sunteti gata: 9 (cu adresa mea cu tot) 🙂

50 articole despre excel

E bine ca acum lista a crescut la peste 360 de adrese.

Concurs

Curs Excel Online

Pun la bataie una bucata curs (sau poate mai multe) de Excel despre analiza datelor (in limba Engleza, facut de mine), in valoare de 19$ pentru persoana care imi da cea mai buna idee de articol. Evident ca e nevoie sa fie legata de Excel sau Google Sheets.

Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comment cu ideea de articol si daca mi se pare buna primesti un voucher cu 100% reducere de la mine.Tags: