ExcelNinja AppBuilder

Folosim Excel pentru tot felul de lucruri, unii pentru tabele simple, altii pentru formule matematice, altii pentru a face acel grafic cu care sa ii dam pe toti pe spate.

ExcelNinja AppBuilder

Excel se descurca de minune la lucrurile de mai sus, totusi stim cu totii ca poate mult mai mult. Poate sa fie programul cu ajutorul caruia sa iti construiesti mici unelte / aplicatii care sa te ajute in viata de zi cu zi. Pe acest blog sigur ai vazut cateva exemple.

Ce e ExcelNinja AppBuilder?

Multumesc pentru intrebare, ExcelNinja AppBuilder este un curs la care am lucrat de ceva vreme si care are ca scop central sa iti arate cum poti dezvolta aplicatii simple (sau mai complexe, daca vrei) folosind Excel.

De ce sa construiesc “aplicatii” in Excel?

Foarte buna si intrebarea asta, raspunsul meu e unul simplu, pentru ca sa iti faci viata mai usoara. Sa petreci mai putin timp facand sarcini repetitive si sa folosesti la maxim facilitatile de automatizare si analiza a datelor pe care le gasim in Excel.

Ce contine cursul mai exact?

In 4 ore vom merge pas cu pas si vom construi impreuna o aplicatie simpla in Excel, mai concret:

  • Baze de date, adica cum structurez informatiile
  • Validarea datelor, ca sa nu imi faca probleme dupa
  • Centralizarea informatiilor din mai multe tabele folosind formule cu conditii multiple
  • Exportarea informatiilor din tabele sub forma unor formulare standard
  • Generarea unui dashboard care sa iti arate o imagine de ansamblu

Cand, unde si cat dureaza?

Cursul va avea loc la ROMCOM Business Center in Oradea pe strada Ghe. Doja 49A in data de 4 Februarie 2014. Incepem la 16:00 si terminam la 20:00, ti-am desenat o harta mai jos:

Cat costa?

120 de lei *

* pretul nu include TVA

Ce iti ofer in plus

Daca te hotarasti sa participi, inclus in acest pret iti mai ofer urmatoarele:

Daca aduni pretul standard al celor 2 cursuri e chiar mai mult decat costul seminarului. Adevarul e ca nu prea stiu sa fac afaceri. 🙂

Inscriere

E nevoie sa te inscrii la acest curs daca vrei sa participi, butonul verde de mai jos te va ajuta in acest sens. Vei primi mai multe detalii ulterior de la mine.

[button type=”success” size=”lg” link=”https://docs.google.com/forms/d/1boczZB-GLSurxJxj6JtdrAsZdtuVjswhi8hW1voGiOc/viewform”] Inscrie-te aici [/button]

Trainer

Radu - round 100

Radu Popa este consultant resurse umane si trainer in cadrul companiei ROMCOM. Este specializat in recrutare si training, cu experienta atat in multinationale cat si in IMM-uri. Este pasionat de Excel, motiv pentru care in Decembrie 2013 a lansat excelninja.ro, unul din cele mai populare blog-uri despre Excel in limba Romana.

Am o intrebare

Am incercat sa intuiesc intrebarile tale si sa dau raspunsuri pana aici. Totusi inca sunt la inceput in ceea ce inseamna cititul gandurilor, asa ca daca ai intrebari foloseste fara frica sectiunea de comentarii de mai jos.

Totul e clar?

Atunci ce mai astepti?

[button type=”success” size=”lg” link=”https://docs.google.com/forms/d/1boczZB-GLSurxJxj6JtdrAsZdtuVjswhi8hW1voGiOc/viewform”] Inscrie-te aici [/button]