Cadouri de ziua mea


Nu stiu daca stiai dar eu sunt din 15 Septembrie, adica de azi, din ziua cand incepea scoala in mod normal. Iti dai seama cu ce “bucurie” asteptam ziua de nastere.

Tort excel ninja

Cum saptamana asta am oprit utilajul de prelucrare prin aschiere Excel-uri si am pornit gratarul, vreau sa iti dau cateva cadouri de ziua mea.

Toate produsele la 2 Euro

Probabil ca ai observat ca am foarte multe resurse gratuite aici pe site. Sunt peste 100 de articole si multe dintre ele au fost de real folos pentru cine a ajuns pe aici.Am aici insa si o mica sectiune de magazin, unde am pus cateva produse platite. Astazi (doar astazi), fiindca e ziua mea, toate produsele vor avea pretul de 2 Euro.

Afla mai multe aici.

Radu, chiar toate?

Da, toate, dar doar in cursul zilei de azi.

Site gratuit de job-uri

Cand nu mesteresc Excel-uri fac recrutare. Cautam de ceva vreme un loc unde sa pot publica gratuit anunturi de angajare si mai apoi sa le promovez prin social media. Cum nu am gasit ceva care sa ma multumeasca am creat OradeaJobs.ro.

OradeaJobs2

Daca esti din Bihor si iti cauti un loc de munca / cauti un nou angajat, sper ca acest site sa te ajute.

Data nasterii din CNP

Intr-un mod surprinzator, unul din cele mai populare articole de pe site este cel in care poti descarca o unealta simpla care iti spune data nasterii, varsta si sexul din CNP.

Spun surprinzator pentru ca a fost un articol scris de mine despre un tool primit de la altcineva, nu i-am dat mare importanta.

Acest articol avea o mica “buba” prin faptul ca afisa anumite erori pentru CNP-urile de dupa 2000. Am rezolvat si asta, poti sa arunci o privire peste articol aici.

In rest

In rest, multumesc pentru ca urmaresti acest site. Sper ca ai gasit pana acum macar un lucru interesant / util despre ce poate sa faca MS Excel pentru tine. Daca nu, apeleaza cu incredere la optiunea de search. 🙂Tags: