Consultanta Excel

Am lansat excelninja.ro cu scopul de a te ajuta sa nu te mai lupti cu Excel-ul. Fac asta prin tutoriale gratuite, cursuri online premium, cursuri in companii sau seminarii deschise.

Stiu insa ca sunt situatii cand pur si simplu ai nevoie de ajutor. Nu de resurse, tutoriale sau articole, ai nevoie ca cineva sa stea langa tine si sa iti spuna ce trebuie schimbat la formula ca sa nu iti mai dea eroare. E posibil sa te putem ajuta in sensul acesta.

Cum?

Daca ai un Excel cu care te lupti si nu ii poti da nicicum de cap, hai sa discutam, procesul e simplu:

  1. Platesti o ora de consultanta
  2. Te vom contacta ca sa planificam un call

Cost

Costul / ora este de 20 Euro, TVA inclus.

Consultanta Excel

Cine?

Probabil ca ai observat ca vorbesc la plural. Asta pentru ca nu eu ma voi ocupa de asta in mod direct ci Razvan Oprisa. Ne-am intersectat in ultimele saptamani si vazand ca e cel putin la fel de “geek” ca si mine, i-am propus sa se ocupe de asta. La nevoie voi mai sari si eu cu idei.

Intrebari frecvente

Ca sa ma feresc email-uri in plus, da-mi voie sa fac putina magie si sa iti citesc gandurile. Cam asta voiai sa ma intrebi … cred.

Radu, dar de unde stiu eu ca o sa ma contactati si nu o sa fugiti cu banii in Madagascar?

Nu ai de unde sa stii sigur. Am auzit ca e fain in Madagascar. Glumesc evident, acest site exista inca din 2013, daca voiam sa iti furam 20 de Euro, o faceam de pe o platforma mai dubioasa. 🙂

De unde stiu ca ma puteti ajuta cu problema mea?

Nu iti putem garanta ca rezolvam orice problema. Ce iti putem garanta in schimb este ca un specialist in Excel isi va lua timp ca sa te directioneze catre cea mai eficienta solutie.

Consultanta Excel