Home » Cursuri excel

Cursuri excel

Daca ai nevoie de un curs despre Excel in compania din care faci parte, ai ajuns in locul potrivit. Vei gasi aici informatii despre cum vad eu cursurile despre Excel, cateva exemple de module si produse online dar si cativa dintre clientii pe care i-am avut pana acum.

cursuri excel

Despre mine

radu-popa-150

Daca nu ne cunoastem, da-mi voie sa ma prezint. Numele meu este Radu Popa si organizez cursuri despre Excel si alte subiecte (Project, Word, Google Apps, etc.)

Fac training din 2013, pana acum am adunat cateva sute de ore pe teme mai tehnice cam peste tot prin tara.

In 2013 am inceput si proiectul excelninja.ro, care, impreuna cu canalul de YouTube, aduna in fiecare an peste 200.000 de vizitatori unici.

Cum vad eu cursurile de Excel

Putem spune ca un curs despre Excel este relevant si util, daca participantii incep sa faca lucrurile intr-un mod diferit, mai eficient. Pentru ca asta sa se intample, avem nevoie de mai mult decat doar sesiuni de training in care vorbim despre Excel.

Cred ca e nevoie sa creem o experienta de invatare care sa cuprinda:

 1. Evaluare preliminara: inainte sa incepem cursul, vrem sa evaluam nivelul participantilor, pentru a asigura grupe cat mai omogene.
 2. Sesiuni de training: axate cat mai mult pe zona practica si probleme pe care le pot intalni in mod curent; e important aici ca fiecare cursant sa aiba un calculator in fata.
 3. Sesiune de follow up: daca sesiunile de training sunt axate pe acumularea de noi cunostinte, sesiunea de follow up are ca scop revizuirea acestora, dar si abordarea unor intrebari specifice pe care le pot avea participantii.
 4. Suport de curs: fiindca e important ca anumite cunostinte sa le poti revizui dupa curs, tot ceea ce discutam in curs este cuprins si in suportul de curs format dintr-un curs online cuprinzator, dar si eBook-uri
 5. Abonare la newsletter-ul excelninja.ro, informatii noi despre Excel saptamanal
 6. Consultanta: in general raspund la intrebarile despre Excel pe care le primesc, cei care au participat la cursuri cu mine au prioritate.

Asta pentru ca nu invatam Excel intr-un curs de 2 zile, cursul e doar o singura parte.

Cere o ofera

Continut / module

Nu mi-au placut niciodata lucrurile foarte standard, incerc ca fiecare curs pe care il organizez sa fie cat mai adaptat la nevoile clientului. Mai jos sunt cateva formate pe le-am experimentat in trecut si am vazut ca functioneaza.

 • Introducere in Excel (8 ore)
 • 7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Excel (4 ore)
 • Excel – Intermediar (8 ore)
 • Excel – Intermediar / Avansat (16 ore)
 • Excel – Avansat (8 ore)
 • Excel – Avansat / VBA (16 ore)

Cursuri Excel in Oradea, Arad, Cluj, Timisoara si Satu Mare

locatii cursuri excelMajoritatea cursurilor pe care le-am livrat pana acum au fost in Transilvania (Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Bistrita, Brasov). Nu exclud insa si alte orase din tara, am fost si in Bucuresti, Iasi, Barlad, chiar si Suceava.

De cand avem un aeroport functional in Oradea, parca Romania e mai aproape.

Cursuri deschise

Poate ca tu nu vrei sa organizezi un curs in compania din care faci parte ci doar sa participi la unul, sau poate sa trimiti un coleg. In situatia asta arunca o privire peste cursurile deschise pe care le organizez in tara.

Cursuri online

Prin faptul ca nu esti legat(a) de o locatie si un orar, cursurile online ofera multe avantaje. Daca inveti bine pe cont propriu, in liniste, iti recomand unul din cursurile mele online, in functie de nivelul la care esti in momentul de fata. 

Blank – Excel pentru incepatori

MS Excel Extended – Excel intermediar

Ninja in Excel – curs Excel avansat

Alte teme

Radu, nu mai abordezi si alte teme in afara de Excel?

cursuri ms officeMersi de intrebare, chiar daca mie imi place Excel-ul, nu e singurul subiect pe care il abordez. Ma pricep destul de bine si la:

Vezi toata lista aici.

Clienti

Din 2013 pana acum am avut sansa sa lucrez cu clienti din multe industrii o parte dintre acestia ii poti vedea mai jos.

Clienti cursuri Excel

Ce spun participantii

Mai jos sunt cateva impresii culese de la cativa participanti la cursuri in trecut.

“Pentru cineva care are un nivel minim de cunoștințe în excel acest curs a fost foarte util, am învățat multe trucuri pentru a ne ușura task-urile.” – Rodica, Back Office Operator

“Super! Excelent! De mult căutam un astfel de curs, foarte bine structurat, foarte la obiect, explicat pas cu pas, fără Arderea Etapelor! Vă mulțumesc din suflet, a fost o șansă extraordinară să particip la acest curs.” – Madalina, Persoana Fizica Autorizata

“De foarte mare ajutor, m-a ajutat nu doar să folosesc excel, ci și cum să îmi organizez gândurile/task-urile mental. S-a pus accentul pe micile detalii care făceau diferența, pe care înainte le ignoram, apăsam “X” și mergeam mai departe. Consider că acest curs îmi va fi de mare folos pe viitor.” – Andrei, Recruiter

“A fost un curs foarte folositor, trainerul bine pregătit, îmi pare bine ca am participat la acest curs.” – Tibor, Manager