Home » Blog » [eBook] Ninja in Excel, centura alba

[eBook] Ninja in Excel, centura alba


De multa vreme voiam sa public un eBook despre Excel in limba Romana, ma bucur sa anunt in acest articol ca “editura ExcelNinja.ro” a lansat prima “opera literara”. 🙂

eBook cover

De ce am facut acest eBook

Am identificat o mare problema in Romania, pe langa drumurile cu gropi, faptul ca nu stim sa folosim Excel suficient de bine. De asta, in Decembrie 2013 am lansat excelninja.ro, un blog de Excel prin care incerc sa remediez aceasta problema majora a patriei noastre cate un articol pe rand si incepand de azi si cu ajutorul unui eBook.

Ce am scris acolo

In titlul acestui eBook apare centura alba pentru ca scopul e ca sa te ajute sa pui bazele si ceva in plus. Cand spun baze sa nu te gandesti ca o sa iti arat cum se salveaza un workbook Excel sau cum colorezi o celula roz, pornesc de la ideea pe astea la stii deja. Construim pe aceste baze si cautam scenarii practice in care folosim Excel.Vei gasi aici o colectie de articole postate pe excelninja.ro, cosmetizate, curatate de praf si lustruite luna si bec.

Poti sa furi acest eBook!

Da, ai auzit bine, nu ti-am cerut bani la descarcare, poti sa il trimiti prin email prietenilor, dusmanilor, colegilor de lucru, bunicii si presedintelui asociatiei de locatari. Ce te rog insa e sa nu modifici continutul. Stiu, cer foarte mult.

Descarca aici

Vezi daca functioneaza butonul verde de mai jos. 🙂

Da mai departe

Am si eu nevoie de ajutorul tau, nu am scris acest eBook pentru mine, ajuta-ma sa ajunga la cat mai multa lume. Mai jos ai cateva butoane foarte colorate, ia vezi daca functioneaza :).

Cauti carti de Excel?

Daca te intereseaza sa cumperi o carte despre Excel, gasesti aici o colectie interesanta.Tags: