Home » Blog » ExcelNinja.ro in 2015

ExcelNinja.ro in 2015

 • de

La mine aceasta saptamana va fi ultima inainte de concediu. Stiu multe persoane care ma invidiaza pentru asta. 🙂 Inainte sa iau pauza pentru vreo 2 saptamani am zis ca ar fi interesant sa trag linie si sa vad care din lucrurile pe care le-am prezentat pe acest blog au prezentat interes si care nu, in 2015. In acest articol vei vedea lucruri pe care altii le-au considerat foarte populare si pe care poate le-ai ratat.

excelninja in 2015

Cateva statistici generale

Daca vizitezi frecvent acest site, sigur iti plac statisticile. Anul 2015 ne aduce cateva numere:

 • 75.598 vizitatori unici pe site
 • 3425 abonati noi prin email
 • 600 fani noi pe facebook (cam putini, nu?)
 • 41.073 vizualizari pe YouTube
 • 78.769 minute pe YouTube

In sine cifrele de mai sus nu cred ca sunt foarte impresionante, ultimul articol despre Bianca Dragusanu sau ultimul video al lui Nicolae Guta sigur sunt mult mai populare. 🙂

Articole populare

Urmatoarele 5 articole au fost foarte populare in 2015:

 1. Cum extragi data nasterii, varsta, sexul dintr-un CNP11.073 vizualizari
 2. Grafice in Excel – introducere10.240 vizualizari
 3. Functii – VLOOKUP8.930 vizualizari
 4. Cum sa inveti Excel6.155 vizualizari
 5. Program de facturare in Excel, varianta 2.05.606 vizualizari

Nota: mi se pare foarte interesant faptul ca articolul cel mai popular e despre o unealta dezvoltata de altcineva 🙂

Video-uri populare

Anul acesta mi-am propus sa ma concentrez mai mult si pe tutoriale video. Mai jos poti vedea o lista cu cele mai urmarite tutoriale de pe canalul de YouTube.

 1. Functia VLOOKUP in Excel17.418 minute
 2. Webinar: Analiza datelor in Excel12.272 minute
 3. Pivot table in Excel10.603 minute
 4. Grafice in Excel: Introducere5.604 minute
 5. Sortare pe mai multe nivele in Excel3.924 minute

Nu doar numerele conteaza

Cu totii ne bucuram cand numerele ne arata o crestere. Totusi, nu numerele in sine sunt importante, importanti sunt oamenii care stau in spatele lor. Ma bucur cand unii dintre acestia imi lasa cate un mesaj de genul:

Acum doua zile cautam disperat sa invat sa lucrez in excel pentru ca se aproprie examenul la informatica si eu pana acum doua zile nu stiam sa fac absolut nimic. Eram si foarte speriat ca e greu si ca nu voi intelege nimic,niciodata. Pot spune ca de cand citest articolele tale(doua zile),am avansat foarte mult de la statutul de -incepator [ :)) ],am ajuns sa fac lucruri pe care nici colegii mei cu ECDL nu prea reusesc sa le faca.

Asta pentru ca ai facut o treaba foarte buna cu tutorialele,sunt pe intelesul tuturor. Ba mai mult,a inceput sa-mi placa sa lucrez in excel, am petrecut in cele 2 zile trecute, nu mai putin de 8 ore,nu puteam sa ma opresc din a citii si de a intelege,setea de cunoastere si-a facut aparitia.

Felicitari pentru munca depusa. Ai aici o persoana pe care o ajuta foarte mult. P.S: Cand urmati articolele,lucrari in acelasi timp,invatati mult mai usor si mai eficient.

Sugestii pentru 2016

Ce crezi ca ar trebui sa schimb in 2016? ce ar trebui sa pastrez in 2016? Spune-mi in sectiunea de comentarii de mai jos. 

In incheiere

Cum acesta va fi (probabil) ultimul articol din acest an, eu iti doresc Sarbatori Fericite si sper ca sa gasesti adevarata semnificatie a Craciunului care nu sta in lucrurile exterioare dupa care alergam cu totii.


Ai invatat ceva nou?

Buy Me A Coffee

Etichete:

Tu ce parere ai?