Fituica ExcelNinja


Nu stiu cum arata saptamana asta pentru tine dar eu sunt destul de sub apa. Marti, miercuri, joi si vineri am planificate cursuri de Excel si teoretic ar trebui sa fac cumva sa termin si alte proiecte.
Fituica ExcelNinja

Un lucru e clar, nu voi putea lua cateva ore pentru a scrie un articol coerent. De asta saptamana asta nu vreau sa iti arat nimic despre Excel, vreau sa iti cer o parere.

Fituica

Dupa un curs de Excel am primit urmatoarea sugestie de la un cursant:Radu, nu ai putea sa ne dai un suport de curs pe care sa il putem tipari si care sa fie de maxim 2 pagini?

Dupa fiecare curs pe care il tin incerc sa le dau cursantilor un suport de curs cat mai cuprinzator. Imi dau seama totusi ca de multe ori poate sa fie prea multa informatie, inteleg nevoia pentru un document de 1-2 pagini cu cele mai folosite optiuni din Excel.

Am nevoie de parerea ta

Vreau sa fac aceasta Fituica si sa o pun la dispozitie gratuit pe acest site. Pentru asta ar trebui sa stiu ce sa pun acolo. Asa ca te invit sa imi spui intr-un comentariu care crezi tu ca ar fi lucrurile pe care ar trebui musai sa le pun in Fituica ExcelNinja.

Cam atat, saptamana asta, sectiunea de comentarii e mai jos. 🙂

Exemple: cum inghet randul de sus, cum adaug un filtru, cum adaug un rand nou intr-o celula in Excel.