Formatare conditionata in Excel


Daca esti abonat la newsletter-ul excelninja.ro probabil ca stii ca lucrez la un curs online. In ultimele zile am avut destul de mult spor si am inregistrat o mare parte din acest curs. Saptamana asta vreau sa iti dau gratuit acces la una dintre sesiuni, cea despre formatare conditionala.

Formatare conditionala in Excel

Formatare conditionala = ?

Optiunile de formatare conditionala in Excel te ajuta sa observi lucruri care sunt importante sau care iti scapa in Excel prin schimbarea formatarii. Un exemplu simplu ar fi ca Excel sa coloreze automat valorile care sunt mai mici decat 0 pe o coloana.

Intr-un fel functioneaza ca si sotia care imi atrage atentia ca (iar) am uitat sa dau cu aspiratorul pe sub pat sau prin colturi.Video

Cursul pe care l-am facut este in format video, asa ca te invit sa urmaresti ultima productie blockbuster a “uzinei” de Excel-uri din Oradea. 🙂

Parte din curs online

Acest video este parte din cursul MS Excel – ghid practic de supravietuire. Este un curs online in care te ajut sa te pui rapid la punct cu elementele cele mai importante din MS Excel. Pe langa partea video, vei avea si mini proiecte unde iti vei testa cunostintele.

Cursul inca e “pe teava”, il lansez pe 15 martie. Il poti precomanda inca de acum la jumatate din pretul final. Daca vei citi acest articol in viitor, in anul 2070 de exemplu, probabil ca vei putea lua cursul la pretul intreg. 🙂

Nu e pentru toata lumea

De mentionat ca acest curs nu este pentru toata lumea. Daca visezi noaptea cod VBA si Macro-uri, hai sa fim seriosi, nu ai nevoie sa iti explic eu cum functioneaza formatarea conditionala.

Cursul e pentru persoane care inca sunt la inceput in utilizarea MS Excel vor sa invete lucrurile cele mai relevante cat mai repede.

Accent pe video

Nu stiu daca ai observat dar in ultima vreme m-am concentrat destul de mult pe continut video. In ultima luna am adaugat in fiecare saptamana cate un video nou. Daca ai ratat vreunul, le poti vedea pe toate pe canalul de YouTube.