Home » Questions » Copiere si relationare fisiere Excel

Copiere si relationare fisiere Excel

1.36K viewsIntrebari
0

Buna ziua,

am nevoie de putin ajutor pentru urmatoarea operatiune in Excel: am 3 foi de lucru in Excel relationate intre ele care reprezinta 3 tabele pline de calcule si formule. Ele ma ajuta sa imi organizez planul de productie anual si pentru ca o sa vina in curand anul 2020, trebuie sa creez 3 foi identice pt anul urmator (goale). Am incercat sa redenumesc cele 3 fise de lucru si apoi sa restabilesc relatiile dintre ele, avand in vedere ca le-am schimbat denumirea. Apoi am sters tot ce nu imi mai trebuia din anul 2019, pastrand formulele. Problema este ca cele 3 fise nu mai relationeaza intre ele, orice schimbare produc intr-un fisier nu se observa in celelalte 2. Nu imi dau seama unde este problema. Din pacate nu pot publica fisierele pt a evidentia mai bine problema.

Aveti idee cum as putea proceda mai usor?

Va multumesc.

Answered question
0

Salut,

Creaza un fisier nou. In fisierul cu foile de copiat, selecteaza cele 3 foi (clic pe numele primei foi apoi apesi si tii apasata tasta Ctrl apoi selectezi si celelalte 2 foi), apoi clic dreapta pe una din foile selectate si din meniul contextual care se deschide alege “MUTA sau COPIAZA”.

In fereastra care se deschide alege numele fisierului (din combobox) unde doresti sa copiezi cele 3 foi iar in ListBoxul de dedesubt alege – sa zicem – “mutare la sfarsit”, NU UITA sa BIFEZI si casuta “Creare unei copii” si gata.

ATENTIE!!! daca nu bifezi acea casuta vei MUTA foile.

Sa-mi spui daca ai rezolvat.

Answered question