Home » Questions » cum fac sau cum se scrie

cum fac sau cum se scrie

4.95K viewsIntrebari
0
0 Comments

ma gandesc la o functie gen   . in casuta G3  este o valuare de 20  iar in  casutele   A1(x1) A2(x2) A3(x3) A4(x4)    sa fie inmultite cu (x”x”)  si sa apara rezultatu intro casuta  F10 rezultatul apare cand apas pe  A1 si apare ca sa bifat casuta “A1”  daca apas casuta A2 apare  bifata si se debifeaza automat A1 si rezultatu in F10 apare G3 X2 deoare ce am apasat A2.

Answered question
1

Salut

Te rog mai incearca inca o data sa imi explici ceea ce vrei sa faci, nu am prea inteles. Daca pui din loc in loc si cate un . sau cate o , sa stii ca ajuta. 🙂

Posted new comment
0

mia venit o idei si  vreau sa fac un tabel ceva care sa imi usureze retirea si cota la anumite numere iti trimit o imagine poate asa  vei intelege ce vreau sa fac.

 

 

am casuta C21 ( aici vreau sa imi apara totalul din casuta   G31 care va fi inmultit X1 ” o data” (D21 ) X2 “de doua ori” (E21) si tot asa . iar cand selectez  una din coloana X1, X2 ,X3 ,X4  sa se schimbe culoarea sau simbolul 0 in X   si rezultatul  din ce am selectat sa fie in C21 .  iar ” butonu rosu” sa revina cum e in imagine adica sa se debifeze si sa se stearga coloana cu nr din coloana B  si coloana cu cote adunate (C).

 

 

sper ca mam facut inteles.

Answered question
0

Adrian

Daca vrei ca sa se schimbe culoarea in functie de valorile dintr-un tabel, ai nevoie de formatare conditionata.

https://excelninja.ro/formatare-conditionala-excel/

Pentru restul lucrurilor, de genul sa dispara o coloana in functie de ceea ce scrii, nu vad cum ai face-o fara a folosi un macro. Nu stiu daca merita efortul, dar nah, vezi tu.

https://excelninja.ro/macro-uri-in-excel-introducere/

Radu

Posted new comment