Home » Questions » Numere telefon

Numere telefon

1.36K viewsIntrebari
0

Salut. Am o mica problema: dintr-un sheet cu vreo 80 de mii de numere de telefon, trebuie cumva sa ajung la un format de genul +400samd. Mentionez ca numerele de telefon apar sub tot felul de formate si sunt numere din mai multe tari, acestea din urma trebuind eliminate din acel tabel. Imi puteti spune, va rog, care ar fi pasii de urmat ca sa ajung cu numerele in acelasi format? Multumesc frumos!

Answered question
0

Salut,

George, globul meu de cristal are o mica defectiune si nu pot vedea e fel de date ai si cum sunt dispuse.
Ataseaza un fisier in dropbox sau in alt file sharing ca sa pot vedea si lucra in fisier fara sa fiu nevoit sa creez o baza de date care sigur nu ar cuprinde si anumite formate de numere de telefon.

As vrea sa te ajut dar cum nu sunt vrajitor….

Answered question
0

Salut,
Hmm nu stiu daca pot pune o baza de date, GDPR chestii. Sincer chiar nu stiu daca e ok sa fac share pe asa ceva. Daca tu zici ca e ok, atunci vad cum pot face.

Multumesc de raspuns.

Answered question
1

George,
NU PUNE DATE CONFIDENTIALE pe vreun site.
Pe mine ma intereseaza structura si dispunerea datelor.
Modifica datele originale cu date ‘fake’ adica nereale dar pastreaza formatarea si structura acelor date.
Nu este necesar sa urci toata baza de date, cred ca 20-30 de randuri (daca sunt diferente de format intre ele) sunt suficiente.

Answered question
0

Salut! Am revenit cu aceeasi problema. Am avut tot felul de tampenii pe cap si am uitat sa pun aici. Sper ca te ajuta asta.

https://www.transfernow.net/RCpiCU122020

Answered question