Problema Countifs

77 viewsIntrebari
0

Buna ziua , activez in domeniul livrarilor la domiciuliu si m am lovit de o problema pe care nu reusesc sa o rezolv in excel ! Am un numar de “x” curieri in teren de luni – duminica in intervalul 10:00 – 22:00 , problema este ca nu au un program fix ( curierul x intra de la 13:00-17:00 , curierul y intra 10:00-14:00 etc , la un numar redus de curieri pot sa fac calculul si manual dar este vorba de foarte multi curieri si varianta manuala consuma foarte mult timp si energie plus ca se fac si multe erori , ceea ce este si normal)
Ceea ce as dori sa caluclez cu excel este numarul exact de curieri pe care ii am in teren in functie de intervalele orare 10-11 ,11-12 etc . Daca sunteti disponibila sa imi dati o idee as fi foarte recunoscator . Totodata apreciez munca pe care o depuneti aici , ma ajutat enorm video-urile dvs .

Answered question
0

Robert,

Daca intre timp dl. Radu Popa nu si-a schimbat sexul, atunci adresarea ta, cu …”Daca sunteti disponibila sa….” nu isi are rostul….

Revenind la problema.
As putea sa te ajut (cu ceva formule) daca postezi un fisier, in care sa vad cum sunt dispuse datele (fara date sensibile, nume adresa etc, poti scrie Curier 1….Curier 25 etc).

Poate iei in considerare si angajarea cuiva, care sa faca ceva profesionist. Adica tu doar sa scrii in dreptul numelui, data si intervalul orar in care a lucrat si sa iti afiseze (eventual) in alta foaie, toate datele care te-ar interesa.

Cu oricare din variante te pot ajuta.

Answered question