Registru de casa – Listare zilnica

11.39K viewsIntrebari
0

Salut. Se dă următoare problemă. Un PFA are obligația completării RJIP. Cel mai ok este sa faca unul în excel, ca să nu se încurce prin programe complicate, cei mai mulți sunt oameni simpli, nu contabili. Baiul mare este să poată lista acest registru/zile nu doar/luna sau/an.

Fac un formular de introducere date în registru, ele se introduc într-un tabel, dar la listare cum s-ar putea crea o varianta (probabil cu VBA) prin care zilele în care exista operațiuni să fie printate și celelalte nu.

Sper ca am explicat inteligibil. Merci cu anticipație!

0

Ne poti ajuta oare cu un print screen ca sa intelegem mai bine cum arata un RJIP? personal nu am habar de structura.

1

Am eu ceva facut special pentru PFA. Nu listeaza chiar pe zile, sincer nici nu vad rostul pentru ca nu am foarte multe miscari. E conceput sub forma unui Table, cand vreau sa listez selectez doar luna si listez situatia pe luna respectiva. De asemenea, are cateva formule care determina daca cheltuiala este sau nu deductibila, respectiv incasarile sunt sau nu impozabile. Mai are un pivot table structurat dupa forma formularului clasic, adi-ca incasari/plati, numerar si prin banca. Datele din acest pivot le folosesc pentru a completa in formularul de hartie rulajele lunare.

 

Acesta este link-ul:

https://www.dropbox.com/s/55z26gppubvpe5i/REGISTRU%20INCASARI%20SI%20PLATI%20MODEL.xlsx?dl=0

0

@Florin – din pacate platforma nu imi permite sa fac upload de fisiere. Ce poti sa faci daca vrei sa pui un fisier e sa il incarci pe dropbox / google drive si sa pui aici link-ul de share. exemplu mai jos:

https://drive.google.com/open?id=0B_1zzF8IHvipZkJ0VUg3Q1JQY28