Home » Blog » Ghid practic de supravietuire in casa noua

Ghid practic de supravietuire in casa noua


MS Excel - ghid practic de supravietuitre

In primavara trecuta am lansat primul curs online despre Excel in limba Romana, si i-am spus MS Excel – Ghid practic de supravietuire. Numele, poate putin ciudat de altfel, vine de la faptul ca am incercat sa creez cel mai scurt curs posibil care sa acopere lucrurile esentiale despre Excel.

Platforma noua

teachable

La finalul anului trecut, odata cu lansarea officeninja.ro, am experimentat cu o noua platforma (Teachable ii spune), care de azi va fi casa tuturor cursurilor online pe care le voi mai crea. (lucrez si la unul despre PowerPoint, apropo)

De azi, am mutat toate cursurile online de pe Gumroad pe Teachable. Nu imi plac schimbarile doar de dragul schimbarii am facut migrarea asta pentru 2 motive:1. Calitate mai buna pentru video-uri

Teachable

HD mai exact, cred. 🙂

2. Comentarii si discutii

Ce nu imi placea la Gumroad era ca nu puteam avea discutii pe baza unui video. Pe Teachable nu mai am problema asta, astept comentariile tale.

Teachable

Daca vrei sa inveti Excel

Arunca un ochi si peste acest link: MS Excel – Ghid Practic de Supravietuire.

Alte cursuri

Lucrez si la un curs online despre PowerPoint, probabil ca ii voi da drumul in urmatoarele saptamani. As fi curios ce alte teme imi sugerezi sa abordez in cursurile viitoare.

Spune-mi si mie in sectiunea de comentarii, site-ul meu inca nu stie sa citeasca gandurile. 🙂Tags: