Incepe aici

radu-popa-150Salut, eu sunt Radu si lucrez ca si consultant resurse umane independent. Inca din frageda pruncie studentie am fost un amator de Excel. Daca esti pentru prima data aici, simte-te binevenit.

Cateva lucruri despre mine, desi am terminat o facultate tehnica (Calculatoare), am ales totusi sa lucrez in resurse umane. Pana acum am avut sansa sa lucrez atat in IMM-uri cat si in mediul corporatist.

Problema fundamentala pe care am descoperit-o in Romania este urmatoarea: nu stim sa folosim Excel si Google Sheets destul de bine. Aceasta problema a devenit misiunea mea in viata si de aici si ideea cu ExcelNinja.ro. 🙂

Un fel de harta

Atunci cand aterizezi din intamplare pe un blog e usor sa te pierzi in multitudinea de articole postate. Daca esti nou pe aici sa stii ca am facut aceasta pagina pentru tine, ca sa fie un fel de harta.

harta

Ce poti gasi aici

Pai, chestii despre MS Excel si Google Sheets :). Pentru ca articolele sa nu fie 100% random le-am impartit in mai multe categorii:

  • Cursuri Excel: Daca vrei sa organizezi un curs pentru angajatii tai, hai sa vorbim.
  • Tutoriale gratuite: Vei gasi aici foarte multe tutoriale gratuite despre Excel, cauta si vei gasi.
  • Tutoriale video: Daca iti place mai mult sa urmaresti decat sa citesti, vezi canalul de YouTube.
  • Produse premium: Produse care te pot ajuta sa inveti mai repede, arunca o privire.

Nu uita sa te abonezi

Periodic trimit lucruri pe care le consider interesante pe email. Aboneaza-te la newsletter daca vrei sa le primesti si tu.

Esti mai “social(a)”?

Iar daca esti mai “social(a)” din fire, ma poti urmari pe Facebook. Vezi daca functioneaza butonul de mai jos.

Am nevoie de ajutorul tau

Eu am incercat sa imi fac partea mea si sa scriu articole cat mai relevante si usor de citit. Ar fi pacat sa nu ajunga la cat mai multe persoane. Spune-le despre acest blog si altora.

Alte subiecte in afara de Excel?

Pe officeninja.ro si radupopa.co scriu si despre alte subiecte, te astept si acolo.