Intrebari despre Excel


Saptamana trecuta, fara sa fac mare tam-tam, am implementat o sectiune de forum pe acest site. In acest articol vreau sa iti spun mai multe despre asta dar si despre cum am ajuns sa imi fac si redesign la site, fara sa vreau asta.

Intrebari despre Excel

Intrebari despre Excel

Inca de cand am lansat acest site am incurajat cititorii sa imi puna intrebari despre Excel. Asa mi-au venit multe dintre ideile pentru articolele de pe acest site.

Daca la multe dintre intrebarile pe care le puneam puteam sa raspund relativ usor trimitand un link, am primit si intrebari la care ar fi trebuit sa “calaresc” Excel-ul cateva ore ca sa ajung la un rezultat. Au fost si intrebari la care … incearca sa nu cazi de pe scaun … eram complet pe dinafara.Din pacate timpul e limitat pentru oricare dintre noi, inclusiv pentru mine, imi e destul de greu sa ma mobilizez sa raspund la toate intrebarile despre Excel pe care le primesc.

E bine sa fii deschis la sugestii

In email-ul de saptamana trecuta v-am cerut sugestii legat de ceea ce as putea face mai departe cu acest site. Am primit mai multe sugestii, totusi una mi s-a parut mai interesanta, o sectiune de forum pe acest site. Asa ca m-am pus sa o implementez si rezultatul il poti gasi aici.

Daca ai o intrebare

Daca ai o intrebare despre Excel, in loc sa mi-o adresezi doar mie, te invit sa o pui in sectiunea de forum. Nu vei primi raspunsuri doar de la mine ci si de la alte persoane probabil mai ninja in Excel decat mine.

Cum am ajuns sa fac un redesign

Saptamana trecuta a fost pentru mine una destul de aglomerata. M-am bucurat sa am reusit sa imi pun cateva minute deoparte gasesc o platforma de forum pe care sa il integrez in site.

Dar surpriza, aceasta platforma nu se intelegea cu tema site-ului si cu plugin-urile. Tare m-am bucurat, dar am zis totusi ca trebuie doar sa fac un update la tema si problemele vor fi rezolvate. Nu, nu am gandit bine, dupa ce am facut update, am reusit sa “busesc” site-ul.

Asta se intampla cand lasi un amator sa administreze dupa ureche o platforma wordpress.

Un nou template / design

Asa am ajuns sa fac un redesign la site, fara sa vreau asta.

Ce parere ai?

Din punctul meu de vedere nu arata neaparat oribil, dar vreau sa iti cer si tie parerea, spune-mi un sectiunea de comentarii daca arata mai bine sau nu decat design-ul vechi. Orice sugestie e binevenita.