Home » Blog » Introducere in Excel – formatare, filtre, formule

Introducere in Excel – formatare, filtre, formule


Excel-ul poate parea intimidant la inceput, multe butoane, optiuni, functii si formule. In acest articol vreau sa te ajut sa treci peste „frica de Excel” si sa inveti cateva lucruri care te pot ajuta in practica. 

Cu ce sa incepem?

Desi ca si complexitate ceea ce am facut in video-ul de mai jos e relativ simplu, parca mi-a fost mai greu sa scriu despre introducere in Excel decat despre Macro-uri si VBA. 

M-am tot gandit care ar fi cele 2-3 lucruri cu care ar trebui sa incepi prima data cand deschizi Excel-ul. Intr-un final am ajuns la:

  • Formatare in Excel
  • Filtrare si sortare
  • Functii si formule

Pana la urma astea 3 te pot ajuta sa creezi tabele simple care sa te ajute si la modul practic. Vezi in video-ul de mai jos ce a iesit, e un video mai diferit, am experimentat putin si cu partea video. 

Aboneaza-te pe YouTube

Curs online

Nu ai cum in 10-15 minute sa acoperi tot ce ar fi de spus despre Excel. In 6-7 ore insa, cred ca e posibil, si asta am incercat sa fac in MS Excel Extended, cursul meu online. 

Nu e musai sa cumperi cursul, doar daca vrei sa inveti Excel mai repede si vrei sa ma motivezi sa continui proiectul excelninja.ro. 🙂

Radu, eu pe astea le-am fumat de mult…

Articolul asta e pentru incepatori, sunt sigur ca vei gasi in sectiunea de blog si lucruri mai interesante pentru tine. 

Experimente

Am experimentat putin in acest video cu modul de productie. Mi-am cumparat recent un nou microfon mai mic, dupa care nu ma pot ascunde. Spune-mi cum ti se pare in sectiunea de comentarii. 


Ai invatat ceva nou?

Buy Me A Coffee

Etichete:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.