Home » Blog » Introducere in Power Pivot

Introducere in Power Pivot


Multa lume ridica in slavi Power Pivot de la Microsoft, spun despre el ca e cea mai importanta inventie de la periuta de dinti incoace. Eu inca nu m-am decis pentru ca si periuta de dinti mi s-a parut o idee destul de buna.

powerpivotLogo

In acest scurt articol vreau sa va spun cateva cuvinte despre Power Pivot, e o extensie pe care daca ne numim ninja in Excel nu prea putem sa o ignoram.

Ce e PowerPivot

Dupa cum va spuneam, este o extensie Excel pentru cei care vor sa duca analiza datelor in Excel la un complet alt nivel. Aceasta extensie ne permite sa analizam milioane de inregistrari fara sa fie nevoie sa cumparam un calculator care consuma mai mult curent decat un motor de taiat lemne.

Pentru cine e relevant

Cum sa formulez asta, daca vrei sa analizezi un tabel cu 50 de randuri nu-ti bate capul cu Power Pivot. Daca totusi lucrezi cu volume mari de date din diverse surse eu zic ca ar trebui sa citesti mai multe.

Un scurt tutorial

Inca sunt si eu in proces de invatare in ceea ce inseamna PowerPivot, de asta vreau sa va las sa urmariti un tutorial facut de Microsoft in care se explica lucrurile de baza si puteti vedea si un scurt demo.

O intrebare de final?

Sa ma pun sa scriu si despre PowerPivot? sectiunea de comentarii te asteapta.


Ai invatat ceva nou?

Buy Me A Coffee

5 comentarii la „Introducere in Power Pivot”

  1. Revin cu o intrebare si rugaminte in acelasi timp: eu avand Excel-ul vechi instalat, am gasit optiunea Pivot Table in View..de aici, se complica treaba…..si as avea nevoie de o mana de ajutor.
    Scuze ca insist atat dar ma intereseaza sa inteleg cat mai bine si cat mai repede cum stau lucrurile cu Pivot Table.

  2. Pingback: Cum sa inveti Excel - 20 pasi | excelninja.ro

Tu ce parere ai?