Home » Meniul zilei – curs prin email de 10 zile

Meniul zilei – curs prin email de 10 zile

Am inceput acest blog pentru a crea un suport de curs online pe care sa il pot share-ui usor cu cei care participa la cursurile mele de Excel. Multi dintre cei care intra pe aici mi-au spus ca au invatat multe parcurgand tutorialele pe care le gasesti in sectiunea de blog.

Meniul zilei - curs Excel prin email

Recent mi-a venit o idee, ce ar fi daca as construi un mecanism care sa te ajute sa inveti Excel parcurgand un tutorial si facand cateva task-uri simple.

Meniul zilei – curs prin email

Asa am ajuns la Meniul zilei, un mini-curs de Excel in care timp de 10 zile consecutive primesti de la mine o resursa despre Excel si cateva task-uri pe care le poti face in cateva minute.

Doar 10 minute / zi

Ai putea oare sa iti iei intr-o zi din saptamana 4 ore in care sa inveti ceva nou? cred ca ti-ar fi destul de greu.

Dar daca ar trebui sa iti iei doar 10 minute? cred ca ar fi fezabil. Tocmai asta e ideea din spatele acestui curs, nu iti cer atentia timp de cateva ore, am nevoie doar de 10 minute in care citesti ceva si apoi pui in practica.

Si ce primesc pe email?

Vei primi pe email articole, tutoriale, video-uri care se afla deja pe acest site, dar peste care e posibil sa nu fi dat inca. Nu vei primi alta informatie decat ce se afla pe site, vei primi insa task-uri pe care nu le gasesti in alta parte.

Pot sa caut singur informatia, pentru ce am nevoie de acest curs?

E foarte adevarat ca articolele pe care le-am scris sunt toate publice si accesibile pentru toti. E la fel de adevarat ca sunt multe resurse utile pe care sigur nu le-ai accesat din simplul fapt ca nu stiai ca exista.

Prin acest curs vreau sa iti fac un traseu prin acest site, astfel incat sa poti lua cat mai multe.

Care e nivelul?

Eu as spune ca intermediar, nu e un curs pentru cei care navigheaza pe culmile Excel-ului cu VBA si Macro-uri la subsuoara, dar nici nu o sa iti arat cum se salveaza un fisier.

Vorbim si despre tabele si filtre dar si despre Pivot Table si VLOOKUP.

Cat costa?

Costul e aproximativ egal cu un meniu al zilei, 3 Euro.

Nu cred ca o sa imi cumpar masina noua din incasarile din acest curs, am observat insa ca oamenii trateaza cu mult mai mare seriozitate lucrurile pentru care platesc.

Bonus – Arsenal de ExcelNinja

Ca si bonus pentru inscrierea la acest curs ai gratuit din partea mea eBook-ul Arsenal de ExcelNinja, 22 functii in Excel cu exemple si explicatii.

Inscrie-te aici

Sper ca ti-am dat toate informatiile de care ai nevoie ca sa apesi cu incredere butonul de mai jos.


Inscrie-te acum

Ai intrebari?

Ca de obicei, te astept in sectiunea de comentarii de mai jos.