Mini-sistem de pontaj in Excel


Chiar acum am iesit din “hala de turnare si prelucrare prin aschiere Excel-uri”. Cum nu toate companiile au implementat un sistem pe baza de scanare retina sau card de acces pentru a avea informatii cu privire la timpul petrecut la lucru, am facut un model de urmarire a orelor lucrate in Excel.

Pontaj in Excel 0

Un tabel simplu

Inainte sa va dau link-ul de descarcare hai sa va spun cum am procedat. Am inceput cu un tabel simplu in care introducem informatiile despre prezenta angajatilor.

Pontaj in Excel 1

Conversia orelor din timp in numar

Pe coloana H am vrut o valoare numerica si nu nua de tip time. De asta, ca sa obtin numarul de ore, nu am scazut pur si simplu G-F ci am aplicat urmatoarea formula:=G*24-F*24

Dashboard companie

Ca sa ne fie mai usor sa analizam informatia, am facut un Pivot unde avem o privire din elicopter asupra informatiilor legate de prezenta.

Pontaj in Excel 2

Dashboard angajat

Am si un scurt dashboard pentru fiecare angajat in parte, poza mai jos.

Pontaj in Excel 3

Un schelet

Probabil ca in compania ta sunt anumite particularitati si nu ai putea sa il iei si sa il folosesti. Am facut acest model cu scopul de a-ti arata un principiu de functionare. Chiar te rog sa il iei si sa il modifici, daca ai nevoie de ajutorul meu, scrie-mi pe pagina de contact.

Download

Ia in primire butonul de mai jos pentru a descarca fisierul.

Daca ai sugestii, observatii chiar te rog sa ma ajuti sa umplem zona de comentarii.Tags: