Home » Blog » Model de pontaj / stat de plata in Excel (Moldova style)

Model de pontaj / stat de plata in Excel (Moldova style)


Nu e prima data cand vorbesc despre pontaj pe acest blog, am mai facut si eu o incercare in trecut. Minusul pe care eu il am e ca nu lucrez cu pontaje frecvent, motiv pentru care probabil ca unele lucruri mi-au scapat. In acest articol vreau sa iti dau un alt model, „Moldova style”. 🙂

pontaj-excel-moldova

De la Moldova

Iulian de la broderie-focsani.ro a fost atat de treaba incat sa imi trimita un model de pontaj / stat de plata pe care l-au facut recent si pe care il folosesc cu succes. Focsani e in Moldova, de aici si titlul articolului.

Un model mai simplu

Am eu o slabiciune pentru pivot table-uri. Le presar prin Excel-urile mele ori de cate ori am ocazia, chiar si atunci cand nu e musai. Modelul lui Iulian e mai simplu din punctul asta de vedere, fara multe briz-briz-uri, la subiect.

Download

Aici poti descarca modelul de pontaj facut de Iulian.

Mersi Iulian

Iulian, mersi ca mi l-ai trimis si ca nu te superi ca raspund cu intarziere la email-uri, vezi ca in cele din urma raspund. Daca acest model de pontaj iti e de folos, eu zic ca nu strica sa lasi un cumment mai jos sa ne spui asta.


Ai invatat ceva nou?


Etichete:

4 comentarii la „Model de pontaj / stat de plata in Excel (Moldova style)”

  1. asta e un model de pontaj cumva la sfarsitul lunii, nu are si orele lucrate pana si inclusiv pe 15 ale lunii de exemplu. O sa prezint si eun model de pontaj mult mai practic – din punctul meu de vedere.

    1. Pingback: Modele in Excel - de ce ai nevoie? | excelninja.ro

Tu ce parere ai?