Home » Blog » Modele in Excel – de ce ai nevoie?

Modele in Excel – de ce ai nevoie?


Ma astept ca acest articol sa aiba multe comment-uri. Pe bune ca ma supar daca nu vorbesti cu mine. Am nevoie sa imi spui printr-un comment la acest articol, ce unealta/model ai avea nevoie sa mesteresc in Excel pentru tine.

modele in excel

Ofer recompensa

Imi dau seama ca nu pot sa iti cer sa imi spui cum pot sa te ajut fara sa ofer ceva in schimb. 🙂

Asa ca, ofer recompensa, daca imi dai o idee buna, e foarte probabil sa o si pun in practica si sa o pun aici pe site. Ca si bonus, iti voi face si tie o statuie langa acel model.

Ce am mai facut

Nu e prima data cand „uzina” de Excel-uri din Oradea a mesterit anumite unelte/modele pe care poate chiar le folosesti.

Am facut o lista mai jos:

Hai sa mai adaugam la lista

Ajuta-ma sa mai adaugam cateva elemente la lista de mai sus. Spune-mi ce unealta / model as putea sa mesteresc in Excel ca sa te ajut.

Sau eventual sa modific ceva

Daca nu stii ce sa imi sugerezi, poate imi spui ce as putea sa modific la unul din modelele dezvoltate deja. Asta ca sa nu te simti prost ca nu dai comment. 🙂


Ai invatat ceva nou?


Etichete:

13 comentarii la „Modele in Excel – de ce ai nevoie?”

 1. De pe Facebook: Crm-Erp, baza de date cu clienții, la CRM-ERP să se facă rapoarte de vânzări cu grafice pe zone – ex. Am clienți pe Moldova și aș dori să văd ce am vândut, ce produse, încasările etc

 2. Salut. Am un excel cu o lista de produse care au un termen de garantie. Exista vrio unealta care sa-mi afiseze cand a expirat garantia?

  1. Ar fi util un retetar cu gestiunea materiilor prime intrate, materii prime consumate pentru un produs vandut si produsele vandute sau expirate, pret diferit in functie de intrare materie prima. Eu am un fisier de la care sa pornesti dar nu sunt multumit de el.

   1. Am vazut ca este un model pontaj / stat de plata.M-ar interesa un model de pontaj(urmarire prezenta) pentru cei care lucreaza in productie.Se lucreaza in schimburi(I,II,III) si in ture.
    Multumesc frumos!

   2. Repartizarea candidatilor la un concurs de admitere, in functie de optiunile facute, in limita locurilor disponibile si in functie de nota obtinuta la concurs. Deci ar fi un criteriu de sortare nota obtinuta si apoi ar urma repartizarea in functie de optiunile candidatilor, pe specializari.

Tu ce parere ai?