Grafic in forma de harta a Romaniei


In cele 96 de articole pe care le-am scris pana acum pe acest blog v-am dat multe solutii si am scris tutoriale. De data asta schimb putin partitura, vin cu o provocare la voi, una legata de grafice, nu foarte usoara.

Am nevoie de cativa ninja in Excel care se pricep la grafice care sa ma ajute sa facem un grafic aproximativ ca si cel de mai jos, un grafic in forma patriei noastre dragi.

Grafic in forma de harta a Romaniei

Probabil nu e prima data cand vezi acest grafic, reprezinta rezultatele la votul de duminica din turul 2, l-ai vazut pe gandul.info.* nu facem politica aici, facem grafice

Recompensa

Fiecare dintre voi care imi trimiteti o solutie veti primi gratuit de la mine ultimul eBook pe care l-am lansat: Arsenal de ExcelNinja. Mai mult decat atat, primesti din partea mea distinctia de ninja in grafice.

Trimite-mi solutia ta

Arata-mi cat de priceput esti, trimite-mi solutia ta pe email la excelninja.ro [at] gmail.com. Toate solutiile pe care le primesc le voi publica mai jos in acest articol.

In speranta ca acest articol nu se va termina aici, astept solutiile voastre. Mai jos vedeti graficele pe care le-am primit pe email.

Harta interactiva a Romaniei – Sterica

Grafic harta Romaniei 2Descarca aiciTags: