Recensamant excelninja 2016


Cred ca e important ca din cand in cand sa te opresti si sa tragi linie. Exact asta vreau sa fac saptamana asta, doar ca aici am nevoie de ajutorul. Ajuta-ma cu un feedback legat de ceea ce public si cum te-as putea ajuta pe viitor.

Recensamant excelninja 2016

De ce?

Cred ca e important ca prin ceea ce fac sa fiu de folos. Dupa ce am incercat mai multe modalitati prin care sa iti citesc gandurile, ca sa stiu de ce ai nevoie, mi-am dat seama ca e mai greu decat pare. Asta e, nu merge cu telepatia, incercam cu un formular.

Ofer recompensa

Stiu ca timpul tau e foarte pretios. Ar fi deplasat sa iti cer sa iti iei 2 minute din timpul tau ca sa ma ajuti cu un raspuns dupa ce si eu te-am ajutat prin articolele gratuite de pe site. 🙂Sunt constient de asta, motiv pentru care daca vei completa acest formular, vei primi de la mine gratuit un ebook despre formule, Arsenal de ExcelNinja, in valoare de 8 Euro. Trebuie doar sa iti lasi email-ul la ultima intrebare. Nici macar nu te voi abona la vreun newsletter.

* asta daca completezi acest formular pana in 24 Ianuarie.

Completeaza aici

Iar m-am lungit, 🙂 aici e formularul despre care iti spuneam.

Am inchis acest formular pentru acest an. Nu as vrea sa il completezi si sa astepti un email din partea mea care sa nu mai vina.